Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Χόρεψε

Μου κολλάει καλύτερα όταν ξεκινάει από το 0:16, είναι φοβερό ρεμιξάκι ωστόσο, οπότε προτείνω να μπει απ΄την αρχή χωρίς δεύτερη σκέψη:



«Χόρεψε.

Σήκω όρθιος, ύψωσε το ανάστημά σου και χόρεψε. Κούνα τα χέρια σου, σύρε τα πόδια σου στο έδαφος.

Άφησε την βαρύτητα να σε τραβήξει κάτω.

Γίνε ένα με το έδαφος, σαν να θέλεις να κολλήσεις δύο πράγματα μαζί. Κουλουριάσου, σαν να μαζεύεις όλα σου τα κομμάτια για να τα ενώσεις ξανά.

Τέντωσε τα χέρια σου, σαν να αφήνεις όλη την κακή ενέργεια να βγει από το σώμα σου και όλη την θετική να μπει και να φωλιάσει εκεί για πάντα.

Κλείσε τα μάτια σαν να βλέπεις κάτι τρομερό να συμβαίνει μπροστά σου. Νιώσε την ένταση, την μουσική, το έδαφος, τον αέρα. Κάνε μια στροφή γύρω από τον άξονα σου, μην σταματήσεις κάνε κι άλλη, κι άλλη, κι άλλη, μέχρι να αισθανθείς το ρεύμα του αέρα να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπό σου και να σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Νιώσε την ραχοκοκαλιά σου να ιδρώνει και να ανατριχιάζει όταν εξατμιστεί ο ιδρώτας.

Αναπήδησε, σαν να είσαι φτερό στον άνεμο.

…Μην γελάς. Εκτίμησε όλα τα στοιχεία. Τον αέρα, το έδαφος, την εξύψωση και την πτώση αντίστοιχα.

Άκουσε την μουσική, άφησε τον ρυθμό να σε καθοδηγήσει. Αυτός είναι που θα σε κάνει να πέσεις ή να σηκωθείς. Άκου τους στίχους, προσπάθησε να εναρμονιστείς με την μελωδία.

Να έχεις πείσμα. Να προσπαθείς, να κοπιάζεις και να μην τα παρατάς. Όταν πέφτεις να σηκώνεσαι ξανά, έτοιμος να επαναλάβεις την προηγούμενη κίνηση, έχοντας μάθει που είναι η τομή, αυτή που από το λάθος θα σε οδηγήσει στο σωστό.

Το πιο σημαντικό, μην ξεχάσεις να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Να κοιτάς τον εαυτό σου στα μάτια. Να έχεις αυτοπεποίθηση και να την δείχνεις. Εκπέμπει δυναμισμό. Και είσαι πιο δυνατός απ’ ότι νομίζεις. Σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλειώδης.

Εξακολουθείς να γελάς.. Πιάσε το χέρι μου, θα είμαι η παρτενέρ σου για απόψε. Μέχρι να μάθεις να τα εφαρμόζεις μόνος σου όλα αυτά.»

«Και αν μπερδέψω τα βήματα;»

«Θα το πάμε πάλι απ την αρχή, μέχρι να τα μάθεις.»

«Και αν πέσω;»

«Είτε θα πέσουμε μαζί, είτε θα είμαι δίπλα για να σε σηκώσω.»

Να περνάτε καλά και να γελάτε πάντα δυνατά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου