Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

We've got the vision, now let's have some fun.




Από την τελευταία φορά που είχα αναρτήσει το κειμενάκι περί γέλιου, έχουν συμβεί διάφορα! Καταρχάς μπήκε η άνοιξη εδώ και μια βδομάδα, μόνο που βρέχει κάθε μέρα! Καλό μήνα λοιπόν! Ελπίζω όλοι να βάλατε τα μαρτίτσια-μάρτηδες, έτσι ώστε να μην μαυρίσετε.. Αυτό το έθιμο δεν ξέρω πως έχει προέλθει, θα το ψάξω όμως!

 Εδώ και ένα μήνα έχω ξεχάσει πως είναι η σχολή μου λόγω καταλήψεων, γι’αυτό ¨σουλτουκεύω¨ συνεχώς. Μπορώ να πω ότι βγήκαμε για αρκετά ποτάκια και περάσαμε πολύ καλά. Βέβαια πάντα όταν έχεις καλή παρέα είναι δύσκολο να μην περάσεις καλά! Έκανα ένα μικρό ταξιδάκι μέχρι τη Βουλγαρία, όπου και εκεί είχα καλή παρέα, γι’αυτό και έμεινα μια μέρα παραπάνω και ο Μάρτης με βρήκε εκεί!

Μήπως με καταριέται ο καιρός που έλειπα από δω και μας κάνει τέτοια κόλπα τώρα? Ποιος ξέρει.. Που λέτε, αυτό που έχω να θυμάμαι έντονα από Σόφια ήταν το φαγητό! Αχ…. και να τα φρόζεν γιόγκουρτ και να οι διπλές κρέπες με ΜΠΑΛΕΣ παγωτού και φουντούκια (δεν τρελάθηκα για τα φουντούκια, για ντεκόρ πάντως ήταν καλό) και να κάτι κοτόπουλα με λιωμένα κασέρια και τουρσιά-πίκλες.. άπαπαπα.. Κόλαση! ΚΟΛΑΣΗ!

Ο καιρός εκεί με απογοήτευσε μπορώ να πω, γιατί είχε ήλιο και κρύο αντί για χιονάκι, αλλά εντάξει το ανέχτηκα! Και όταν γύρισα εδώ, Θεσσαλονικάρα και δεν συμμαζεύεται, πάλι απογοητεύτηκα γιατί ήθελα ήλιο. Ανταυτού πήρα συννεφιά, ψιχάλες και παραπλανητικό ήλιο (λέω παραπλανητικό γιατί νόμιζες ότι ήταν ικανός να ζεστάνει λίγο το κοκκαλάκι σου, αλλά για κανένα λόγο δεν έγινε αυτό).

 Κανένα καφεδάκι, βόλτες και φυσικά η συμμετοχή σε βίντεο κλιπ! Εντάξει, ήταν να μην δω δημοσίευση του τραγουδιστή των KozaMostra! Το άσχημο της υπόθεσης ήταν βέβαια η καθυστέρηση που είχαμε και το κρύο που φάγαμε, στο τέλος όμως περάσαμε πολύ όμορφα, είχε πολύ χαβαλέ, χορό και τρέλα! Εδώ βέβαια θα ήθελα να αναφέρω και την συμμετοχή στο Harlem Shake της Θεσσαλονίκης, όπου η λέξη τρέλα απλά δεν είναι αρκετή για να το περιγράψει!

Και φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην χθεσινή τσικνοπέμπτη! Για να διαλέξουμε τι θα ντυθούμε σπάσαμε αρκετά το κεφάλι μας, ψάχναμε στο google αρκετή ώρα, μέχρι που μου ήρθε ουρανοκατέβατη η ιδέα να ντυθούμε pin-up girls (για όσους δεν ξέρουν να το googlαρουν). Η επιτυχία της αμφίεσης αυτής ήταν μεγάλη θεωρώ και ας νόμιζαν οι περισσότεροι ότι είχαμε ντυθεί κάτι διαφορετικό. Εμείς ξέραμε και μας άρεσε και αυτό αρκεί! Ήταν μια από τις ωραίες βραδιές, με πολύ κέφι, ΓΕΛΙΟ, ενέργεια, τραγούδι, χορό και βροχή… Αλλά κανένα δεν τον πτόησε..

Συνεχίζουμε λοιπόν να αναμένουμε νέα από τις καταλήψεις, να ετοιμαζόμαστε για τις μεγάλες απόκριες-γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή- και γενικότερα να πουλάμε την τρέλα μας και να γεμίζουμε τις μέρες μας με όμορφα πράγματα και στιγμές!

Να περνάτε πάντα καλά και να γελάτε δυνατά! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου