Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

To deal with or not?!




Είναι στιγμές που πρέπει να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια πράγματα, με καταστάσεις, με ανθρώπους. Εντάξει αυτό. Τι γίνεται όμως όταν δεν θέλεις να τους αντιμετωπίσεις? Όταν φοβάσαι τις συνέπειες? Όταν πιστεύεις ότι μετά θα αλλάξουν κάποια πράγματα, τα οποία δεν θέλεις να αλλάξουν?

Σε τέτοιες στιγμές φαίνεται πόσο γενναίος είναι κάποιος. Αν προχωρά και δεν φοβάται τίποτα, έρχεται αντιμέτωπος με όλα αυτά που τον απασχολούν και τελειώνει μια ώρα αρχύτερα. Όταν όμως διστάζει, τρέχει και κρύβεται, τα θέματα που έχει περιμένουν μέχρι εκείνος να βρει το κουράγιο και να τα αντιμετωπίσει. Δυστυχώς όμως κάποιες φορές εκείνα πολλαπλασιάζονται και όταν έρχεται η στιγμή του ξεκαθαρίσματος είναι ακόμα πιο δύσκολο να λυθούν.

 Ο καθένας τα αντιμετωπίζει όπως μπορεί και όπως έχει συνηθίσει, γιατί με το να φεύγει δεν γίνεται τίποτα. Εγώ πάντως είμαι πολύ δειλή για να αντιμετωπίσω ΚΑΠΟΙΑ από αυτά. Γι’ αυτό και τρέχω, κρύβομαι, χωρίς αποτελέσματα τις περισσότερες φορές. Όταν πάρω την απόφαση, έρχομαι αντιμέτωπη, αναγκαστικά, και με τις συνέπειες..

Τέλος πάντων..

Να περνάτε πάντα καλά και να γελάτε δυνατά! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου